Legal disclaimer - Kan Kwaliteitsverhuizers
Kan Kwaliteitsverhuizers is dé verhuizer van de bollenstreek en omgeving. Professioneel verhuizen. Ook voor opslag.
Verhuizen, verhuisbedrijf, verhuizers, opslag, internationale verhuizingen, verhuizing, professioneel, kwaliteit,
21948
page-template-default,page,page-id-21948,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.7,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive
 

Legal disclaimer

Copyright © 2015 Kan Kwaliteitsverhuizers. Alle rechten voorbehouden.

 

Door deze internetsite te benaderen en/of de op of via deze internetsite aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met deze Disclaimer.

 

Ondanks de constante zorg en aandacht die wij aan de samenstelling van deze website besteden, is het mogelijk dat de informatie die hier wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Kan Kwaliteitsverhuizers kan geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor schade die het gevolg is van enige onvolkomenheid of onjuistheid in de inhoud van deze website, noch voor enige beslissing of handeling welke door de gebruiker zou genomen zijn op grond van de weergegeven informatie.

 

Kan Kwaliteitsverhuizers behoudt zich het recht voor de op of via deze internetsite aangeboden informatie, met inbegrip van de tekst van deze Disclaimer, te allen tijde te wijzigen zonder hiervan nadere aankondiging te doen. Het verdient aanbeveling periodiek na te gaan of de op of via deze internetsite aangeboden informatie, met inbegrip van de tekst van deze Disclaimer, is gewijzigd.

 

Een bezoeker mag geen auteursrechtelijke beschermde werken of andere op deze website opgeslagen informatie openbaar maken of verveelvoudigen door middel van druk, fotokopie, microfilm, downloading naar andere websites, databases of op welke andere manier dan ook, zonder toestemming van Kan Kwaliteitsverhuizers (ook niet via een eigen netwerk).

 

Het is mogelijk dat Kan Kwaliteitsverhuizers op deze website een link maakt naar een andere website waarvan Kan Kwaliteitsverhuizers meent dat die interessant zou kunnen zijn voor de gebruiker. Deze link is evenwel puur informatief. Dergelijk materiaal is door Kan Kwaliteitsverhuizers niet nader beoordeeld op redelijkheid, juistheid, volledigheid of actualiteit. Kan Kwaliteitsverhuizers is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de website waarnaar verwezen wordt of het gebruik dat ervan zou kunnen worden gemaakt.